رونمایی از اولین سیستم استاندارد تجهیزات استنشاق هوای داخل کندو + ویدئو

به گزارش دیده‌بان صنعت زنبورداری ایران، دکتر سوما رحمانی، دبیر اجرایی و از بانیان این سمپوزیوم در گفتگو با بینا نیوز از اخذ نمایندگی انحصاری این محصول برای ایران و رایزنی‌ها با شرکت آلمانی از سال گذشته خبر داد.

به گزارش بینا نیوز، وی افزود: مذاکرات مختلفی با شرکت آلمانی «بی کیورا» در یک سال گذشته انجام شده و تعاملات خوبی صورت‌گرفته که منجر به انتقال دانش و حضور مدیرعامل این شرکت به‌عنوان سخنران در این سمپوزیوم شده که با جلب‌اعتماد صورت‌گرفته، خانم دکتر بیته مکنزی، دانشمند آلمانی در جمع سخنرانان اولین سمپوزیوم آپی تراپی ایران و ترکیه، حضور خواهند داشت و تجربیات ارزشمند خود را در زمینه ساخت این محصول به‌عنوان مدیر شرکت «بی کیورا سیستم» آلمان(سازنده تجهیزات آپی تراپی) به شرکت‌کنندگان انتقال می‌دهند.

وعده ما سوم و چهارم آبان برای ثبت نام روی پوستر کلیک کنید

فرصت تاریخی دانشی نو و کسب مدرک بین‌المللی آپی تراپی را از دست ندهید:

ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر از طریق این لینکhttps://symposium.iranapitherapy.com

اخبار سمپوزیوم در بینا نیوز را یکجا ببینیدhttp://B2n.ir/g78973

رحمانی، تصریح کرد: بیته مکنزی، دختر یورگن اشمیدگن مدیرعامل Beecura GmbH و دیگر دانشمند حاضر در سمپوزیوم است که توسعه‌دهنده این سیستم استنشاقی است. این سیستم برای درمان با کندوهای عسل طراحی شده است. آن‌ها دارای تجربه چندین ساله به‌عنوان یک زنبور درمانگر و زنبوردار ارگانیک هستند که سیستمی ایجاد کردند که مزایای منحصربه‌فرد هوای کندو را برای مردم قابل‌اعتماد و بهداشتی می‌کند.

به گزارش بینا نیوز، مدیر اجرایی سمپوزیوم، توضیح داد: در این راستا قراردادی بین این شرکت آلمانی و مجتمع فنی غزال دانش‌پژوه به‌عنوان نمایندگی انحصاری واردات و صادرات و نیز توسعه‌دهنده تجهیزات این محصول در ایران بسته شده است.

این دکترای علم و فناوری، ادامه داد: این محصول تاکنون به شکل اصولی، علمی و استاندارد در ایران وجود نداشته و ورود آن به کشور سرفصل تازه‌ای برای طبیعت‌درمانی، درمان ارگانیک و توسعه آپی تراپی خواهد بود که برای درمان مکمل در آپی تراپی برای بیماری‌های ریوی و همچنین برای افزایش ظرفیت تنفسی ریه‌ها در ورزشکاران کاربردی فوق‌العاده اثربخش داشته و در آلمان و اتریش به شکل گسترده این سیستم استفاده و مورد استقبال قرار گرفته است.

به گزارش مرجع خبری تحلیلی علمی آموزشی صنعت زنبورداری ایران، رحمانی، خاطرنشان کرد: این سیستم در دیگر کشورها بسیار به اعتلا و ارتقای جایگاه سلامت‌محور زنبورداری و اقتصاد زنبورداران کمک کرده است و هدف ما در ایران نیز توسعه این محصول در راستای همین اهداف است.